Rugby: CSM Stiinta a trecut de “U” Cluj si a urcat pe locul al doilea

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

RUGBY:STEAUA BUCURESTI-STIINTA BAIA MARE, CUPA REGELUI (13.06.2015)CSM Stiinta Baia Mare a disputat duminica prima restanta din Superliga de rugby, acasa, cu “U” Cluj-Napoca. Baimarenii mai au de jucat alte doua partide, cu CSM Olimpia Bucuresti (24 octombrie) si cu Steaua (31 octombrie), ambele in deplasare si are sanse reale sa termina a doua parte a campionatului pe locul al doilea, care i-ar asigura accestul direct in semifinale si joc pe teren propriu.

Meciul cu “U” Cluj Napoca n-a fost unul usor, mai ales ca antrenorii echipei noastre au decis sa nu-i foloseasca pe cei patru jucatori care au participat la Cupa Mondiala. Clujenii l-au folosit insa pe Csaba Gal si se poate spune ca fostul jucator al baimarenilor a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren.
Baia Mare a inceput ca din pusca meciul, reusind un eseu in chiar minutul al treilea, dupa un mol de margine, Dinis fiind autorul. Luke Samoa a ratat transformarea: 5-0. Mai apoi, a urmat un meci de uzura, cu foarte multe greseli de tehnica individuala si cu arbitru care a fluierat si trecerea furnicilor prin iarba. Niciuna dintre cele doua grupari n-a mai reusit sa inscrie vreun punct, cu toate ca ambele au avut ocazia.

Dupa pauza, oaspetii au reusit sa egaleaza situatia, dupa un eseu marcat de Rosu in min 46, transformarea fiind ratata de Melniciuc: 5-5. Un scor care a iritat putin publicul spectator, dar si gruparea gazda, care s-a napustit in atac. Dupa vreo 6-7 minute cu penalitati si gramezi facute si refacute, Gorodea a acordat un eseu de penalizare pentru greseli repeatte, Luke Samoa a transformat si s-a facut 12-5 (59). CSM Stiinta continua sa atace si mai puncteaza o data prin Samkaradze, demiul georgian reusind o faza personala. Luka Samoa a transformat: 19-5. Ultimul eseu al meciului, unul care a adus si punctul bonus ofensiv, a fost marcat de Sione Fakaosilea, in prelungirile partidei. Luke Samoa a transformat si scorul final a fost: 26-5.

CSM Stiinta – “U” Cluj-Napoca: 26-5 (5-0)
Arbitri: Emil Gorodea (Iasi) – Razvan Stefan (Bucuresti), Mihai Stuparu (Iasi)
CSM Stiinta: Pristavita, Gorun, Suciu – Danila, Dumani – Moyake, Morrell, Ene – Samkaradze, Maravunawasawasa – Phillips, Dinis Vartic, Fakaosilea, Catuna – Luke Samoa
Rezerve: Bardasu, Dico, Rusu, R. Ailenei, P. Ailenei, Palti, Bucur si Leiataua
“U” Cluj: Petucher, Gheta, Telesa – Rotar, Kadar – Toma, Dordevic, Curca – Podea, Melniciuc – Rosu, Gal, Banu, Paraschiv – Mazare
Rezerve: Levan, Ciaparii, Boar, Rus, Murgoci, Belgudoum, Botoeru, Halafini.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole