Rugby: CSM Stiinta Baia Mare a invins Steaua si a urcat pe locul 3 in clasament

Reclame home 1
Reclame home 1

rugbyCSM Stiinta Baia Mare a sustinut sambata dimineata ultimul meci din aceasta primavara in Superliga CEC Bank, reusind sa se impuna in fata echipei Steaua cu 36-20 (17-8), dupa un joc de buna calitate, cu multe puncte marcate, cu faze spectaculoase aplaudate la scena deschisa de spectatorii prezenti. In urma acestei victorii, baimarenii au urcat pe locul al treilea in clasament si vizeaza in continuare la pozitia a doua, mai ales ca acum s-au apropiat la doar cinci puncte de Steaua si au inca trei meciuri de disputat din sezonul regulat.

Primele puncte din meci vin din piciorul lui Luke Samoa, care transforma o lovitura de pedeapsa (6). Peste trei minute, Filip egaleaza prin acelasi procedeu. Primul eseu al meciului este marcat de Baia Mare in min. 24, dupa o greseala a unui stelist care a scapat mingea in fata, Leiatauna avand doar de alergat pana in butul advers. Luke Samoa a transformat si scorul a devenit 10-3 (24). In min. 35 majoram scorul printr-un eseu de penalizare, iar Luke Samoa transforma: 17-3 (35). Steaua reduce din handicap prin aripa Tupou, dar Filip rateaza transformare si la cabine se intra cu 17-8.
Partea a doua aduce primele puncte tot de partea baimarenilor, dupa un eseu marcat de Maravunawasawasa si transformat de Luke Samoa: 24-8 (47). Steaua nu cedeaza si reduce din nou din handicap prin eseu marcat de Cornei si transformat de Filip: 24-15. In min. 68, avem din nou un eseu splendid, marcat de Luke Samoa, dupa o actiune la care au mai participat decisiv Apostol si Maravunawasawasa, ultimul reusind si transformarea: 31-15. Diaconescu inscrie si el o incercare pentru Steaua, Niacsu rateaza transformarea si toate lumea credea ca se va termina 31-20 (73). Ultimul eseu este marcat insa de baimareni, Apostol plonjand in but dupa o faza la 10m. Wiringi rateaza transformarea (balonul a lovit bara): 36-20.

CSM Stiinta Baia Mare – Steaua Bucuresti: 36-20 (17-8)
Arbitri: Ionut Bodea – Vlad Iordachescu, Alexandru Ionescu
CSM Stiinta: Pristavita, Bardasu, Rusu – van Heerden, Danila – Morrell, Ene, Razvan Ailenei – Samkaradze, Luke Samoa – Botezatu, Leiataua, Fakaosilea, Apostol – Maravunawasawasa
Rezerve: Gorun, Suciu, Pocris, Moyake, Palii, Wiringi, Dinis Vârtic, Dumani Mtya
Steaua: Naitoko, Cornei, Buzea – Al. Grigore, Fl. Tatu – Malakai Ravulo, V. Lucaci, Eseria Vueti – Diaconescu, Filip Lazar – Neagu, Alovili Ahofono, Dascalu, Petelo Tupou – Niacsu
Rezerve: Orghianu, Florescu, Neacsu, Manu Vainanuma, Nicholas Moa, Nemia Ranuku, Andrei Neacsu, Stratila

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2