septembrie 17, 2021

Rugby: CSM Stiinta Baia Mare in semifinalele Cupei Romaniei alaturi de Timisoara Saracens, CSM Bucuresti si CS Steaua

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

CSM Stiinta Baia Mare a intrat in semifinalele Cupei Romaniei la rugby, editia 2018, alaturi de prestigioasele echipe Timisoara Saracens, CS Steaua si CSM Bucuresti.

De precizat ar fi faptul ca prima echipa care a intrat in semifinale a fost CSA Steaua care a jucat, vineri, cu ACS Tomitanii Constanta, scorul final fiind de 67-5.
CSM Stiinta  si-a disputat calificarea cu SCM Gloria Buzau pe Arena Zimbrilor din Baia Mare. Echipa baimareana a reusit sa se impuna cu un scor de 57-10, iar Timisoara Saracens, la ea acasa, a castigat meciul cu U Cluj cu un scor de  49-3. CSM Bucuresti a reusit sa invinga CS Dinamo cu 47-11, meciul fiind disputat pe Stadionul Olimpia din Capitala.

Echipele care s-au confruntat direct in sferturile de finala vor participa la Cupa Romaniei. In acest context, sferturile se vor disputa pe 24-25 noiembrie a.c., iar pe 1 decembrie se va juca finala.

Iata clasamentul:

CSM Bucuresti-29 puncte

CSA Steaua-29 puncte

Timisoara Saracens-24 puncte

CSM Stiinta Baia Mare-22 puncte

SCM Gloria Buzau-13 puncte

U Cluj-7 puncte

ACS Tomitanii Constanta-5 puncte

CS Dinamo-3 puncte

Va reamintim faptul ca, anul trecut, detinatoarea trofeului a fost CSM Bucuresti dupa ce  CSM Stiinta Baia Mare a pierdut meciul la un punct diferenta 27-26.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2