Rugby: CSM Stiinta s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

Reclame home 1
Reclame home 1

rugby cu steauaCand te despart doar trei meciuri (240 de minute) de castigarea Cupei Romaniei, nimic nu pare a fi imposibil. Acesta pare sa fi fost si rationamentul studentilor clujeni, decisi pe terenul campioanei Romaniei sa isi vanda scump pielea. CSM Stiinta a reusit sa treaca din nou de clujeni, asa cum au facut-o si in Cupa Regelui, meciul fiind destul de placut ochiului, in pofida caldurii.
CSM Stiinta Baia Mare – “U” Cluj-Napoca: 26-18 (19-6)
Arbitrii: Razvan Stefan (Bucuresti) – Mihai Stuparu (Iasi), Gabriela Surmei Balan (Iasi). Arbitru 4: Calin Cojocnean (Cluj Napoca). Observator: Nicolae Frincu (Baia Mare)
Baia Mare
CSM Stiinta: Constantin Pristavita, Florin Bardasu, Silviu Suciu – Marius Danila, Dumani Mtya – Kuselo Moyake, Constantin Ene, Razvan Ailenei – Bidzina Samkaradze, Luke Samoa – Keeghan Sefton, Alexandru Bucur, Giorgio Phillips, Georgel Catuna – Ratu Maravunawasawasa
Rezerve: Mihai Dico, Florin Gorun, Paul Rusu, Andrei Iurea, Alexandru Palii, Daniel Cubas, George Oprea, Paul Ailenei
Antrenor: Vasile Lucaci
“U” Cluj-Napoca: Bogdan Salagean, Levan Genebasvili, Alexandru Telesa – Nicolae Rus, Vlad Rotar – Cristian Murgoci, Daniel Kadar, Vlad Toma – Leimoni Moala, Ovidiu Melniciuc – Vasile Paraschiv, Valentin Rosu, Cristian Podea, Ovidiu Butoeru – Ionut Mazare
Rezerve: Daniel Gheta, George Han, Romulus Boar, Stefan Dordevic, Florin Marin, Taniela Halafihi, Bogdan Toma, Antonio Savu.
Antrenori: Bogdan Balan, Horea Himpea

Evolutia scorului:
5 – lovitura de pedeapsa Melniciuc (0-3)
10 – Ene eseu, Luke Samoa rateaza transformarea (5-3)
17 – lovitura de pedeapsa Melniciuc (5-6)
32 – eseu Bucur, Luke Samoa transforma (12-6)
36 – eseu Sefton, Luke Samoa transforma (19-6)
44 – eseu Bardasu, Luke Samoa transforma (26-6)
68 – eseu Murgoci, Melniciuc rateaza transformarea (26-11)
80 – eseu Genebashvili, Melniciuc transforma (26-18)

Vasiel Lucaci: “A fost un meci unde am folosit foarte multi jucatori tineri. Din pacate am facut si foarte multe greseli. Greseli nepermise mai ales pe faza de finalizare. Intr-un meci cu o echipa mai buna, aceste greseli te costa in mod clar meciul. Saptamana viitoare ne asteapta un meci greu in deplasare la Steaua. Daca insa vom reusi sa scapam de acele greseli de care aminteam anterior, daca vom fi determinati, si vom practica jocul pe care noi il stim cu siguranta ca vom catiga. Steaua este un adversar incomod. Este o echipa buna, care s-a intarit mai ales dupa desfiintarea echipei Farul Constanta, iar batalia din semifinalele Cupei Romaniei se anunta la fel de interesanta la fel cum probabil se anunta si batalia pentru clasarea pe locul doi in SuperLiga de Rugby”.

Constantin Ene: “Nu consider ca am fost eu omul meciului. Consider ca toata echipa a jucat foarte bine in prima repriza. A doua repriza am reusit sa ajungem foarte usor in terenul lor, insa pe niste greseli destul de mari si flagrante, pe care nu avem voie sa le facm la nivelul acesta, nu am reusit sa marcam. Este bine ca am castigat. Avem foarte multi accidentati dupa Finala Cupei Regelui, numarul celor indisponibili a ajuns la patru. Am aratat ca noi suntem echipa mai buna, asta a facut diferenta. Suntem o echipa mai unita decat ei si asta s-a vazut.”

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2