Rugby: Derby in Banat, Timisoara Saracens infrunta CSM Stiinta Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1

rugEtapa a VII-a din SuperLiga CEC Bank programeaza pe stadionul “Gheorghe Rascanu” o confruntare cap de afis intre Timisoara Saracens si CSM Stiinta Baia Mare, partida in care ambele echipe vor dori sa-si refaca moralul alaturi de puncte acumulate in clasament. Jocul va avea loc sambata, cu incepere de la ora 16.00, si va fi transmis in direct de TVR 3.

Oarecum bizar, desi trebuie luat in calcul faptul ca CSM Stiinta Baia Mare are trei partide mai putin disputate, va fi un duel intre prima si ultima clasata, o situatie inedita in ceaa ce priveste istoria recenta a confruntarilor dintre banateni si maramureseni. Timisoara Saracens detine prima pozitie in momentul de fata, insa infrangerea din Ghencea, alaturi de remiza cu CSM Olimpia Bucuresti, a aratat echipei de pe malurile Begai ca in editia actuala lupta pentru suprematie nu se va reduce doar la disputele cu zimbrii baimareni.

Desigur, partida cu Steaua a fost doar un insucces peste care elevii lui Sosene Anesi vor dori sa treaca cat mai repede, iar faptul ca detin cel mai eficient atac si una dintre cele mai bune defensive reprezinta elementele care caracterizeaza in principal echipa timisoreana.
Partida cu Stiinta Baia Mare este ocazia ideala pentru sarazinii din Banat sa faca un pas decisiv in castigarea sezonului regulat, pentru aceasta insa vor avea nevoie in primul rand de mai multa disciplina.

Zimbrii vin dupa o serie neagra de patru infrangeri consecutive, doua in campionat si tot atatea in calificarile Challenge Cup, partida de la Timisoara fiind sansa unui nou inceput, mai ales ca trupa lui Eugen Apjok are de luat revansa pentru infrangerea din tur.
Atunci baimarenii au simtit forta marilor rivali si au reusit doar pe final sa smulga un punct bonus defensiv, in conditiile in care Timisoara Saracens a fost la un eseu distanta de punctul suplimentar in clasament oferit pentru cel putin patru incercari marcate.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2