RUGBY – Doi zimbri în primul XV contra Portugaliei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Reprezentativa de rugby a României va susține în data de 12 februarie 2022 al doilea meci din Rugby Europe Championship 2022, contra reprezentativei similare a Portugaliei. Potrivit informațiilor furnizate de către Federația Română de Rugby, din formula de start pentru acest meci fac parte și doi dintre componenții campioanei en-titre a României, CSM Știința Baia Mare.

Este vorba despre talonerul Ovidiu Cojocaru (n.19 noiembrie 1996) respectiv centrul Jason Tomane (n.4 martie 1995). Meciul România – Portugalia de pe Arena Națională Arcul de Triumf din capitală va începe la ora 17.30 fiind transmis în direct de postul TVR1.

Față de partida cu Rusia, avem trei modificări în Primul XV. Daniel Plai începe la uvertură, iar Ionel Melinte – fundaș, respectiv Marius Simionescu va evolua pe postul de aripă. Pentru acest meci, Tudor Boldor, Taylor Gontineac și Robert Neagu nu au fost disponibili, fiind accidentați.

„A fost grozav să îi avem din nou, alături de noi, în tribune, pe suporteri. Chiar dacă s-a jucat cu public doar 30% din capacitatea stadionului, atmosfera a fost ca și cum stadionul ar fi fost plin. În general, am fost mulțumit de rezultatul împotriva Rusiei – deși probabil ca jucătorii și suporterii deopotrivă au fost dezamăgiți de faptul că am luat trei eseuri cu moluri și nu am reușit să finalizăm câteva ocazii bune în care am depășit linia lor defensivă.

În această săptămână am încercat să construim pe jocul din meciul cu Rusia, să facem un pas înainte. Echipa înțelege că trebuie să ne îmbunătățim jocul în toate aspectele, deoarece Portugalia a crescut foarte mult și are o forță ofensivă remarcabilă. Au obținut un rezultat grozav săptămâna trecută și vor veni la București plini de încredere, tocmai de aceea ar trebui să fie un meci frumos.”, a declarat Andy Robinson, antrenorul României, potrivit FRR.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2