Rugby – Challenge Cup: CSM Stiinta Baia Mare joaca astazi returul in Rusia

Reclame home 1
Reclame home 1

rugby csmPrezenta in premiera in preliminariile unei cupe europene adevarate, campioana Romaniei la rugby, CSM Stiinta Baia Mare, a debutat cu stangul in meciul sustinut pe teren propriu cu Enisey Krasnoyarsk, campioana Rusiei. In jocul din 18 aprilie, rusii au invins cu 30-20 si au prima sansa la calificarea in faza grupelor Challenge Cup.

Cele 10 puncte atarna greu in economia calificarii, mai ales ca meciul retur se va disputa in Rusia, la Soci. Rusii au facut o multime de sicane delegatiei noastre, care, l-a un moment dat, s-a vazut chiar in imposibilitatea efectuarii deplasarii. In cele din urma, unica solutie ramasa a fost inchirierea unui curse charter, o varianta mai costisitoare. E bine ca se poate pleca totusi in Rusia, chiar si intr-o ultima instanta, deoarece sigur ar fi fost mari probleme daca CSM Stiinta nu s-ar fi prezentat la meci (amenzi, poate chiar eliminarea pe o perioada de cativa ani din intrecerile internationale).

Fata de meciul tur, echipa medicala a reusit sa puna pe picioare alti cativa jucatori de baza, astfel ca CSM Stiinta se va putea baza in Rusia si pe Danila, Maravunawasawasa, Fakaosilea si Luke Samoa.

Partida dintre Enisey Krasnoyarsk si CSM Stiinta se va disputa sâmbata, 2 mai, de la ora 16.00. Aceasta va putea fi urmarita in direct pe site-ul clubului rus.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2