Rugby: Giorgio Bernado Phillips ramane zimbru inca cel putin un an

Reclame home 1
Reclame home 1

Giorgio Bernado PhillipsLa exact trei saptamani scurse din acest an, presedintele zimbrilor baimareni, Calin Matei anunta prelungirea raportului contractual pentru o perioada de un an cu australianul de 22 de ani Giorgio Bernado Phillips. In aceste prime doua decade ale lunii ianuarie conducerea campioanei Romaniei a mai reusit sa isi asigure pentru o perioada de doi respectiv trei ani serviciile a doi dintre cei mai emblematici jucatori ai clubului, Ionut Botezatu in speta Michael Wiringi.

Adus si prezentat oficial intr-o conferinta de presa acum exact sase luni si zece zile (pe data de 11 iulie 2014), impreuna cu neo-zeelandezul Adrian Daniel Brooks dar si cu romanii Paul Ailenei, Razvan Ailenei si Domitian Muresan (toti trei maramureseni reveniti acasa), Giorgio Bernado Phillips nascut pe data de 7 februarie 1992, (1,77 m si 95 de kg), a izbutit sa se incunune cu o medalie de aur obtinuta de zimbrii in Finala Superligii de Rugby editia 2014, evoluand ca titular in finala contra celor de la R.C.J.Faul Constanta, scor 25-19. Mai mult australianul nascut la Brisbane a izbutit unul din cele trei eseuri ale zimbrilor din acea finala alaturi de reusitele lui Mihai Dico si Bodzina Shamkaradze, fiind unul din cei 52 de jucatori ce au evoluat ca titulari sau rezerve in ultimele sase finale de Superliga.

Venirea sa la campioana Romaniei, C.S.M.Stiinta Baia Mare a coincis cu parafarea primului sau contract de sportiv cu un club profesionist. Cooptat pentru posturile de centru sau aripa, Giorgio Bernado Phillips a inceput rugby-ul in 2009 la St Joseph Nudgee College. Un an mai tarziu avea sa evolueze la alte doua echipe, Australia Schoolboys Rugby Union respectiv Quennsland Schoolboys Rugby. Au urmat alte trei formatii: Balmain Rugby Union, Souths Magpies Brisbane Rugby si in fine Southern District Rugby Union.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2