Rugby: Liderul CSM Bucuresti, detronat dupa infrangerea de la Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

CSM Bucuresti a fost invinsa de CSM Stiinta Baia Mare cu scorul de 31-19 (14-13), vineri, in Arena Zimbrilor, in etapa a 12-a a SuperLigii CEC Bank la rugby, iar ”tigrii” au fost detronati de pe prima pozitie a clasamentului.

Potrivit Agerpres, CSA Steaua Bucuresti a urcat pe primul loc dupa ce a intrecut-o in deplasare pe SCM Gloria Buzau cu 31-16 (5-13), dupa o repriza secunda excelenta. Campioana Timisoara Saracens a dispus de CS Dinamo Bucuresti cu scorul de 36-14 (22-0), pe Bega, obtinand si punctul bonus ofensiv, gratie eseurilor marcate de Ionut Muresan, Eugen Capatina, Tevita Manumua, Sione Taupaki, Luke Samoa si Vladut Zaharia, unul transformat de Samoa si doua de Gabriel Rupanu.

Joi, ACS Tomitanii Constanta a trecut de CS Universitatea Clujcu 35-30.

In clasament, pe primul loc se afla CSA Steaua Bucuresti, cu 46 puncte, urmata de CSM Bucuresti, 44 puncte (21 jocuri), Timisoara Saracens, 44 puncte (11 j), CSM Stiinta Baia Mare, 43 puncte, SCM Gloria Buzau, 15 puncte, ACS Tomitanii Constanta, 13 puncte, CS Dinamo, 12 puncte, CS Universitatea Cluj, 12 puncte, scriu jurnalistii Agerpres.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2