Rugby: Lupii Bucuresti au cedat in ultima partida din Challenge Cup

Reclame home 1
Reclame home 1

© FOTO: Mihaela Bobar / www.ActionFoto.roPe Cluj Arena, in ultima partida contand pentru faza grupelor din European Rugby Challenge Cup, Lupii Bucuresti au cedat cu rezultatul de 52-10 in fata englezilor de la Newcastle Falcons. Oaspetii au inceput partida decisi sa obtina victoria si inca de la prima faza a jocului au fost aproape de un eseu, pe care l-am evitat in extremis. In replica, Apostol a scapat catre terenul de tinta al lui Falcons, insa aripa noastra a scapat balonul inainte, iar tabela de marcaj a ramas imaculata.

In urmatoarele minute presiunea lui Falcons a dat rezultate si Vickers a reusit primul eseu la partidei, transformat de Catterick, pentru ca apoi Statulescu sa concretizeze o lovitura de pedeapsa, scorul devenind 7-3 in favoarea englezilor.

Intre minutele 21 si 32 Falcons au marcat trei incercari, mai intai Socino, in ciuda opozitiei lui Apostol si Botezatu, a culcat balonul in terenul nostru de tinta, apoi Tait, urmat de un eseu de penalizare, toate transformate de Catterick au marit ecartul la 28-3.

Desi in minutul 33 Sean Morrell a vazut cartonasul galben, in ciuda inferioritatii am reusit sa inscriem eseul de onoare prin Dascalu, care dupa o pasa a lui Van Heerden, a facut o cursa solitara, culcand balonul la centru, din pozitie ideala Statulescu aducand si transformarea.

Repriza secunda a fost dominata tot de Newcastle Falcons, care, avand deja asigurat bonusul ofensiv, a cautat sa-si mareasca avantajul, astfel ca Vickers, Tait, Socino si Davies si-au trecut numele pe lista marcatorilor, primii trei contabilizand in total cate o dubla.

Catterick nu a mai fost la fel de eficient ca in prima parte si a ratat doua transformari, scorul final fiind de 52-10 pentru Newcastle Falcons in ultima partida pentru Lupii Bucuresti in competitiile continentale inter-cluburi.

Cluj Arena: Lupii Bucuresti – Newcastle Falcons: 10-52 (10-28)
Arbitri: Neil Hennessy – Simon Rees, Martyn Lewis (Tara Galilor)
Au marcat: Dascalu-e, Statulescu-tr, lp, respectiv Vickers-2e, Socino-2e, Tait-2e, Davies-e, eseu de penalizare, Catterick-6tr
Cartonas gallben: S. Morrell

Lupii Bucuresti: Petru Tamba, Otar Turashvili, Vlad Badalicescu – Petre Neacsu, Cornel Tatu – Johan Van Heerden, Sean Morrell, Constantin Ene – Grigoras Diaconescu, Daniel Statulescu, Robert Neagu, Csaba Gal, Catalin Dascalu, Marian Apostol – Ionut Botezatu
Rezerve: Alexandru-Claudiu Oancea, Constantin Pristavita, Silviu Vasiliu, Onal Ageacai, Mihai Dico, Florin Surugiu, Ionut Niacsu, Andrei-Daniel Ilie.

Newcastle Falcons: Rob Vickers, Scott Lawson, Kieran Brookes – Calum Green, Kane Thompson – Richard Mayhew, Will Welch, Mark Wilson – Ruki Tipuna, Tom Catterick, Lee Smith, Juan Socino, Adam Powell, Alex Tait – Simon Hammersley.
Rezerve: Rob Hawkins, Eric Fry, Alex Rogers, Sean Robinson, Andy Saull, Andy Davies, Rory Clegg, Tom Penny

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2