Rugby: Lupii Bucuresti pierd la limita meciul cu Stade Francais

Reclame home 1
Reclame home 1

Partida din etapa a doua a fazei grupelor din European Rugby Challenge Cup, dintre selectionata divizionara Lupii Bucuresti si formatia franceza Stade Francais a inceput cu o lovitura de pedeapsa fructificata in puncte de specialistul nostru, Florin Vlaicu, de la 45 de metri, din pozitie centrala. In minutul al zecelea, acelasi Vlaicu a mai reusit sa puna puncte pe tabela dintr-o alta penalitate, insa el nu si-a putut pastra procentajul maximal la tentativele de tinta, deoarece in minutul 28 a sutat in bara si a irosit astfel ocazia de a ne distanta la 9-0.

Meciul a avut in prima sa parte aspectul unei dispute purtata in special in zona neutra, intre liniile de 22. Francezii, mai buni pe treisferturi, au fost vizibil incurcati de burnita, care s-a transformat la un moment dat in lapovita, astfel ca au scapat multe baloane. Totusi, finalul primei reprise le-a apartinut. Mai intai celebrul Morne Steyn, international sud-african, a marcat dintr-o penalitate, dupa care, la ultima faza a mitanului inaugural, australianul Digby Ioane a finalizat un atac supranumeric si a plonjat in terenul nostru de tinta. Acelasi Steyn a transformat eseul la colt, astfel ca scorul pauzei a fost 10-6 in favoarea oaspetilor.

Repriza secunda s-a desfasurat in conditii meteo mult mai dificile decat in prima parte. Un covor alb de zapada s-a asternut peste gazonul Stadionului Arcul de Triumf, facand dificila mentinerea echilibrului jucatorilor. Evident ca realizarile tehnice s-au imputinat, iar formatia noastra a reusit arareori sa ajunga in preajma 22-ului francez.
Steyn a marit avantajul oaspetilor din lovitura de pedeapsa, dupa care Vlaicu a redus din handicap, stabilind de altfel si rezultatul final. Lupii Bucuresti – Stade Francais 9-13, iar formatia noastra pierde onorabil, acumuland si bonusul defensiv.

Lupii Bucuresti – Stade Francais: 9-13 (6-10)
Lupii Bucuresti: Constantin Pristavita, Otar Turashvili, Silviu Vasiliu – Onal Agiacai, Petre Neacsu – Vali Mototolea, Johanes Van Herdeen, Razvan Ailenei – Grigoras Diaconescu, Luke Samoa – Ionut Botezatu, Florin Vlaicu, Csaba Gal, Robert Neagu – Eugene Jantjies
Rezerve: Mihai Dico, Catalin Beca, Paul Rusu, Paul Ailenei, Alexandru Mitu, Florin Surugiu, Robert Dascalu, Andrei Ilie.
Stade Francais: Sakaria Taulafo, Zurabi Zhvania, Sofiane Chellat – Juan Cruz Guillemain, Paul Gabrillagues – Matthieu Ugena, Mathieu Degiovanni, Nicolas Garrault – Julien Tomas, Morne Steyn – Digby Ioane, Jonathan Danty, Geoffray Doumayrou, Montana Ioane – Benjamin Dumas
Rezerve: Dany Priso, Adrien Oleon, Julien Nibert, Pierre Rabadan, Julien Dupuy, Vincent Mallet, Jeremy Sinzelle.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2