Rugby: Lynn Howells a anuntat primul 15 al Romaniei pentru meciul contra Canadei de la Cupa Mondiala

Reclame home 1
Reclame home 1

1.RUGBY:ROMANIA-GEORGIA 9-9,CUPA EUROPEANA A NATIUNILOR (16.03.2013)Selectionerul Lynn Howells a anuntat, duminica, primul cincisprezece al echipei nationale a Romaniei pentru meciul contra Canadei de la Cupa Mondiala de rugby, informeaza site-ul oficial al FRR.
Capitanul Mihai Macovei a declarat ca echipa care va gresi mai putin, va castiga. „Canada practica un joc rapid pe treisferturi si noi trebuie sa avem o aparare buna, sa nu le lasam spatii. Cred ca echipa care va gresi cel mai putin, va castiga. Punctul nostru forte este unitatea grupului. Dupa ce am vazut video cu ei nu sunt foarte mari diferente fata de meciurile test, dar un meci de Cupa Mondiala nu se compara cu un meci test, sunt imprevizibili si noi trebuie sa fim foarte atenti. Nu sunt relevante victoriile din meciurile test, in 2013 i-am batut la limita, in ultimul minut, iar in 2014 a fost o victorie mai categorica. Sper sa avem suportul tribunelor marti, am fost impresionat pe Wembley sa vad atat de multi irlandezi, sper ca publicul sa fie alaturi de noi”, a spus Macovei.

Partida Romania – Canada, din grupa D de la Cupa Mondiala de rugby, se va disputa marti, de la ora 18.45, la Leicester.

Romania: 1. Mihaita Lazar, 2. Otar Turasvili, 3. Paulica Ion, 4. Valentin Poparlan, 5. Johannes Van Heerden, 6. Valentin Ursache, 7. Viorel Lucaci, 8. Mihai Macovei (capitan), 9. Florin Surugiu, 10. Michael Wiringi, 11. Ionut Botezatu, 12. Florin Vlaicu, 13. Paula Kinikinilau, 14. Madalin Lemnaru, 15. Catalin Fercu.
Rezerve: 16. Andrei Radoi, 17. Andrei Ursache, 18. Alexandru Tarus, 19. Daniel Carpo, 20. Stelian Burcea, 21. Valentin Calafeteanu, 22. Adrian Apostol, 23. Csaba Gal.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2