Rugby: Meciul dintre CSM Stiinta Baia Mare – CSA Steaua Bucuresti se disputa sambata, pe Arena Zimbrilor

Esalonul de elita al rugby-ului romanesc programeaza astazi, 7 septembrie, meciurile etapei a doua. In meciul de deschidere al Superligii, incepand cu ora 10.30, Arena Zimbrilor va gazdui confruntarea dintre CSM Stiinta Baia Mare si Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti (o reeditare a ultimei finale a SuperLigii de rugby).

Tot de la 10.30, pe stadionul Mihail Naca, A.C.S.Tomitanii Constanta vor da piept cu C.S.Universitatea Cluj in timp ce runda se va incheia cu duelul dintre C.S.Dinamo Bucuresti si Timisoara Saracens un meci programat sa inceapa la ora 12.30.

Derby-ul de traditie al rugby-ului romanesc va fi transmis in direct de TVR si TVR HD in timp ce meciul din capitala va fi preluat de Rugby Tv.

Partida dintre C.S.M.Stiinta Baia Mare si Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti va fi arbitrata la centru de Robert Andrei Diaconescu din Constanta secondat la cele doua tuse de Alexandru Eugen Ionescu din Bucuresti respectiv Calin Cojocnean din Cluj. Arbitrul nr 4 va fi prezent Cristian Stoica din Baia Mare in timp ce arbitru video este Emanuel Gorodea din Iasi.

Sursa: rugbybaiamare.ro
ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1