Rugby: S-au tras la sorti grupele Cupei Regelui; Baia Mare debuteaza la Steaua

Reclame home 1
Reclame home 1

rugby romaniaCele sase echipe din esalonul de elita al rugby-ului romanesc au fost impartite, marti, prin tragere la sorti, in doua grupe la Cupa Regelui, cea mai noua competitie interna din lumea sportului cu balonul oval.

Din Grupa A fac parte CSM Bucuresti Olimpia, CS Dinamo Bucuresti si Timisoara Saracens RCM-UVT, iar in Grupa B au fost repartizate CS U Cluj, CSA Steaua Bucuresti si CSM Stiinta Baia Mare.
Primele meciuri vor avea loc in data de 13 iunie, Dinamo – Timisoara Saracens, respectiv Steaua – Stiinta Baia Mare. Etapa a doua este programata pe 20 iunie CSM Olimpia – Dinamo si CS U Cluj – Steaua, iar pe 27 iunie se vor juca meciurile din etapa a treia, Timisoara Saracens – CSM Olimpia si Stiinta Baia Mare – U Cluj. Partidele din retur vor avea loc pe 1, 8 si 15 august.

Primele doua clasate se califica in semifinale, care vor avea loc pe 21 august, in timp ce finala se va juca in data de 5 septembrie pe Stadionul National Arcul de Triumf. Trofeele vor fi oferite de catre Casa Regala a Romaniei.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. dilau

    mai steko, am impresia ca si la voi se joaca cupa regelui si e normal, voi chiar aveti rege. auzi, eu cred ca la noi se joaca „cupa regelui asfaltului” dar astia nu vor sa ne spuna.:)))).

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2