Rugby: Trei sportivi de la CSM Stiinta pentru meciul cu Germania

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Newcastle Falcons v Bucharest Wolves - European Rugby Challenge CupReprezentativa de rugby a Romaniei va intalni sambata, la Heidelberg, selectionata Germaniei, intr-o partida din cadrul celei de-a patra etape a competitiei Rugby Europe Championship. Surpriza din echipa de start a “Stejarilor” o reprezinta Sabin Stratila, jucatorul echipei Farul, care la nici 20 de ani va fi titular in confruntarea cu germanii, urmand sa joace fundas.

Romania: Constantin Pristavita, Andrei Radoi, Paulica Ion – Valentin Popirlan, Marius Sirbe – Viorel Lucaci, Vlad Nistor, Stelian Burcea – Florin Surugiu, Danut Dumbrava – Ionut Botezatu, Florin Vlaicu, Csaba Gal, Adrian Apostol – Sabin Stratila.
Rezerve: Otar Turashvili, Mihai Dico, Alexandru Tarus, Marius Antonescu, Daniel Ianus, Valentin Calafeteanu, Robert Dascalu, Dorin Manole

Romania ocupa locul 2 in clasamentul Rugby Europe Championship, cu 11 puncte, lider fiind Georgia cu 13 pct, in timp ce pozitia a treia este ocupata de Rusia cu 9 pct, urmata de Spania si Portugalia – cu cate 5 pct si Germania – 0 pct.

“Stejarii” au inregistrat de la debutul actualei editii a competitiei doua victorii (37-10 in deplasare cu Portugalia si 29-8 pe teren propriu cu Spania) si o infrangere (13-16 cu Rusia, in deplasare). In afara partidei cu Germania, care va avea loc sambata, de la ora 15.30, rugbystii romani mai au de disputat un singur meci, impotriva Georgiei, pe stadionul “Arcul de Triumf” din Bucuresti, in data de 21 martie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2