RUGBY – Trei zimbri la Campionatul European Under 20

La Coimbra, în Portugalia, va avea loc, începand de azi, 6 noiembrie și pană în 14 noiembrie, Campionatul European de Rugby rezervat echipelor Under 20 de ani. Potrivit rugbybaiamare.ro, din lotul de 26 de jucători (14 înaintași și 12 de pe linia de treisferturi) al celor doi selecționeri Marius Tincu – Răzvan Popovici, fac parte și un număr de trei componenți ai campioanei României, CSM Știința Baia Mare.

Este vorba despre pilierul Costinel Adrian Jipa (n.14 mai 2002), mijlocașul la deschidere Mihai Alexandru Mureșan (n.2 octombrie 2002), respectiv centrul Darin Onț (n.28 martie 2001).

Mai trebuie spus că la ediția din acest an a Campionatului European, alături de România vor participa Spania, Germania, Țările de Jos, Belgia, Rusia, Portugalia și Cehia. În faza sferturilor de finală, tricolorii vor juca în 7 noiembrie 2021 contra Rusiei, în timp ce semifinalele și meciurile de clasament sunt programate pentru ziua de miercuri, 10 noiembrie. Finalele sunt programate pentru data de 13 noiembrie 2021.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu