septembrie 19, 2021

Rugby: Ultimul meci pentru Ursache, in tricoul Romaniei, jucat in Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Meciul de rugby disputat sambata, 10 noiembrie, pe Arena Zimbrilor din Baia Mare, a marcat nu doar victoria la scor (36 – 6) obtinuta de echipa nationala a Romaniei in fata Portugaliei, ci si retragerea de la prima reprezentativa a unuia dintre cei mai importanti jucatori ai ultimilor ani. Schimbat pe final de meci, Valentin Ursache (33 ani) a iesit de pe teren in aplauzele prelungite ale spectatorilor prezenti, care au tinut sa isi arate aprecierea pentru prestatia sportivului nostru nu doar echipa nationala, ci si la cea a clubului baimarean unde a evoluat timp de doi ani.

In perioada 2008 – 2010, Valentin Ursache a obtinut doua titluri de campion national cu echipa CSM Stiinta Baia Mare, inainte de a se transfera in campionatul francez, unde volueaza si in prezent, la formatia Union Sportive Oyonnax, din primul esalon al Hexagonului.

In cei 14 ani petrecuti la nationala, Ursache a imbracat tricoul “stejarilor” de 66 ori, reusind 20 de puncte (4 eseuri). Cu reprezentativa noastra a fost prezent la trei editii de Cupa Mondiala: Franta 2007, Australia / Noua Zeelanda 2011 si Anglia 2015.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2