RUGBY – Un nou transfer pentru campioana CSM Știința Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1

Campioana CSM Știința Baia Mare a anunțat un nou transfer. Este vorba despre Jeremiah Skelton, care a semnat cu echipa din Baia Mare pentru doi ani de zile. Potrivit datelor oficiale primite de la echipa noastră, Skelton s-a născut în Noua Zeelandă la Auckland pe data de 25 iunie 1996, și poate evolua atât ca flanker cât și ca închizător de (125 kg – 1,87 m). Acesta s-a mutat la vârsta de 12 ani alături de familie în Australia, țară pentru care a evoluat în ultimul deceniu.

„Prima legitimare a lui Jeremiah s-a produs în 2012 la Queensland White Rugby Union. A evoluat apoi în 2013 în Brisbane Rugby League la Redcliffer Dolphins Mal Meninga Cup Champions (club fondat în anul 1947). După un an petrecut la „Delfini” Jeremiah joacă sub culorile celor de la Queensland Maroon Rugby League, în paralel cu prezențe la Under 20 pentru Rugby League Broncos Brisbane (2013-2015). A urmat o nouă provocare numită Australian Premier Barbarians Under 20, urmată în același an 2016 de Queensland Premier Barbarians respectiv Rugby Union Club, grupare cu care a și câștigat trofeul din acel an. Timp de doi ani noua achiziție din pachetul de înaintare a zimbrilor evoluează pe continentul asiatic pentru Ricoh Black Rams Tokyo (2017-2018) formație din Japan Rugby League One în speță Kurita Water Gush Akishima prefectura Kanagawa (2018-2019). În stagiunea trecută (2020-2021) neo-zeelandezul de 26 de ani a evoluat pentru formația australiană Wests Bulldogs Premier Rugby Team.

În toamna anului trecut Jeremiah Skelton a pășit pentru prima oară în lumea rugby-ului de pe bătrânul continent jucând pentru clubul italian fondat în anul 1975, Rugby Colorno (formație din Top 10). Și cum pentru mulți jucători veniți din Oceania (cel mai mic dintre cele șapte continente ale planetei), rugby-ul se transmite din generație în generație, cei patru frați ai lui Jeremiah plus tatăl său au jucat rugby de performanță. Tatăl Ernest a evoluat pe de o parte ca pilier al Statului Samoa fiind legimitat la formația din Super Rugby, Queensland Reds (înființată în anul 1893). Cele mai importante rezultate le-a obținut în cariera sa din postura de flanker sau centru fratele său Jeral, component al naționalei de Rugby 7 a Australiei respectiv ca sportiv legitimat la Melbourne Rebels. Un alt frate Lorenzo a evoluat pentru formația de top din Australia, Wests Bulldogs Premier Rugby Team, club unde evoluează și în prezent alți doi frați Richard și Conrad”, arată oficialii campioanei Romaniei.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole