Rugby: Victorie cu opt eseuri reusite pentru C.S.M.Stiinta Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sambata a avut loc partida dintre S.C.M.Gloria Buzau – C.S.M. Stiinta Baia Mare, care s-a incheiat cu scorul de 3-48 (3-24). Meciul s-a disputat pe stadionul Gloria Buzau si face parte din SuperLiga de Rugby Etapa 6.

Asa cum era de asteptat duelul dintre campioana Romaniei, C.S.M.Stiinta Baia Mare si Sport Club Municipal Gloria Buzau formatie care evolueaza doar de un an pe prima scena rugbystica si care in actuala stagiune a reusit doar un singur succes in etapa a patra pe propriul teren cu C.S.Universitatea Cluj scor (31-21), avea sa fie una total dezechilibrata. Cu o posesie a balonului si o circulatie a balonului debordanta, zimbri aveau pana la pauza sa isi asigure punctul bonus ofensiv, cele patru eseuri reusite de baimareni ducand scorul dupa primele 40 de minute de joc la un 24-3.
Tempoul impus in actul secund de formatia oaspete ramane la fel de consistenta, ecartul zimbrilor marindu-se treptat odata cu scurgerea timpului regulamentar de joc. In final C.S.M.Stiinta Baia Mare se impune gratie celor opt eseuri reusite si a celor patru transformari cu scorul de 48-3, urmand sa incheie prima parte a campionatului saptamana viitoare cu un nou joc pe propriul teren contra celor de la Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti.
Informatii: Alin Botic-rugbybaiamare.ro
ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2