Rugby: Victorie dificila pentru Romania in fata Germaniei in Rugby Europe Championship

Reclame home 1
Reclame home 1

rugby noroiReprezentativa Romaniei a invins greu modesta formatie a Germaniei, cu scorul de 17-12 (8-6), sambata, la Heidelberg, in Rugby Europe Championship. “Stejarii” au reusit sa evite cu mari emotii un esec rusinos in fata celei mai slabe echipe din al doilea esalon valoric al rugby-ului continental, care a obtinut astfel primul sau punct la aceasta editie a Rugby Europe Championship, bonus defensiv.

Echipa Romaniei a deschis scorul destul de repede, gratie loviturii de pedeapsa transformate de Florin Vlaicu. Germania a egalat printr-un dropgol reusit de Dale Garner (3-3), insa la pauza stejarii au intrat in avantaj, gratie unui eseu reusit de Adrian Apostol. Totusi, gazdele au redus din diferenta, din lovitura de pedeapsa a lui Jermey Te Huia (6-8).
In partea secunda, echipa Romaniei a jucat la fel de slab, a gresit mult, si a fost condusa minute bune in urma unei lovituri de pedeapsa marcata de acelasi Te Huia (9-8). Vlaicu a readus formatia Romaniei in avantaj (9-11), Te Huia a intors scorul (12-11), insa Vlaicu a reusit alte doua lovituri de penalitate, asigurand victoria Romaniei cu 17-12.
Acest succes smuls in fata Germaniei vine dupa esecul din Rusia (13-16). Romania va juca ultimul meci din sezonul 2015 al competitiei cu Georgia, la Bucuresti, pe 21 martie.

Germania – Romania 12-17 (6-8)
Arbitri:Llyod Lynton – Andrew McMenemy, Bob Nevins (Scotia)
Romania: Pristavita, Radoi, Paulica Ion – Popirlan, Sirbe – V. Lucaci, Nistor, Burcea – Surugiu, Dumbrava – I. Botezatu, Fl. Vlaicu, Gal, Apostol – Stratila
Rezerve: Turashvili, Dico, Tarus, Antonescu, Ianus, Calafeteanu, Dascalu, Manole.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2