septembrie 17, 2021

Rugby: Victorie la scor pentru CSM Stiinta Baia Mare, in prima etapa a SuperLigii CEC Bank

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vicecampioana CSM Stiinta Baia Mare a surclasat-o pe CS Universitatea Cluj cu scorul de 59-5, sambata, pe Arena Zimbrilor din Baia Mare, intr-un meci din prima etapa a noii editii a SuperLigii CEC Bank la rugby, informeaza AGERPRES.

”Zimbrii” au obtinut astfel si punctul bonus ofensiv, gratie celor noua eseuri marcate de Silviu Suciu, Sean Morrell, Michael Doneghan (doua), George Oprea, Taliauli Sikuea, Cristi Chirica, Adrian Apostol si Constantin Pristavita, potrivit site-ului SuperLigii, sapte fiind transformate de Taniela Maravunawasawasa.

Georgel Catuna a reusit o incercare pentru ”U”.

Pentru Stiinta Baia Mare urmeaza derby-ul de pe terenul campioanei en titre, Timisoara Saracens, care a stat in prima etapa.

CSM Bucuresti, medaliata cu bronz in ultimele doua editii de campionat, a fost tinuta in sah surprinzator de CS Politehnica Iasi, 22-22, pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitala.

Pentru ”tigri”, care au condus cu 10-0, Hinckley Vaovasa a reusit un eseu, o lovitura de penalitate si o transformare, Daniel Carpo a marcat si el un eseu, gazdele beneficiind si de un eseu de penalizare (care valoreaza 7 puncte din acest sezon).

Daniel Plai a fost artizanul acestui egal pentru ieseni, el reusind toate punctele oaspetilor, un eseu, patru lovituri de pedeapsa, o transformare si un dropgol.

Tot sambata are loc si meciul CSA Steaua Bucuresti — CS Dinamo Bucuresti (Stadion Ghencea — Bucuresti, ora 17,00, Dolce Sport).

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2