RUGBY – Zimbrii încheie sezonul regulat la Gura Humorului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Noi meciuri în acest weekend în Liga Națională de Rugby, ediția 2022. În 11 iunie sunt programate ultimele două jocuri din sezonul regulat. CSM Știința Baia Mare va juca, cu începere de la ora 11.00, în deplasare, în prima restanță a etapei a cincea în grupa A, pe stadionul Tineretului din Gura Humorului, împotriva echipei Rugby Club din localitate (locul 5 în clasament).
Tot de la 11.00, pe stadionul Rulmentul, se va juca partida dintre ocupanta ultimei poziții a grupei B, Rugby Club Bârlad și formația clasată pe locul doi Clubul Sportiv Dinamo București. Oficialii echipei CSM Stiinta Baia Mare spun că indiferent de rezultatele consemnate în aceste ultime două jocuri, CSM Știința Baia Mare și C.S.Dinamo București vor întregi alături de Sport Club Municipal Timișoara și C.S.A.Steaua București careul de ași al play-off-ului programat să înceapă pe data de 13 august 2022.
Jocul de sambătă al campioanei va fi oficiat la centru de Mihai Văcaru din Iași secondat la cele două tușe de Mihai Coca din Gura Humorului respectiv David Călugărici tot din Iași. Arbitrul numărul patru va fi Ionuț Coc din Suceava, respectiv observator din partea Federației Române de Rugby va fi Alexandru Vaipan din Gura Humorului.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2