Rugbystii de la CSM Stiinta vor juca in patru competitii in 2015

Reclame home 1
Reclame home 1

Newcastle Falcons v Bucharest Wolves - European Rugby Challenge CupCSM Stiinta Baia Mare este campioana en-titre si finalista Cupei Romaniei in 2014, performante cu care conducerea clubului baimarean este multumita. Este insa si obisnuita, deoarece rugbystii antrenati de Eugen Apjok si Vasile Lucaci au reusit sa dispute nu mai putin de 11 finale in ultimii sase ani, adica foarte aproape de maximum posibil de 12. Baimarenii se asteapta la un sezon foarte greu in 2015, cand vor participa la patru intreceri.

Superliga va incepe pe 29 martie, insa CSM Stiinta va sta in prima runde. Vor fi tot sapte echipe la start, unele dintre ele urmand sa faca investitii serioase. Am si auzit de CSM Olimpia Bucuresti, care vrea sa castige titlul la anul, la fel si Timisoara. Ori asta inseamna ca si Baia Mare va fi nevoita sa investeasca. Campionatul se va intrerupe in 30 mai, pentru pregatirea echipei nationale pentru Cupa Mondiala, iar finalele vor avea loc in data de 28 noiembrie, in Transilvania.
Cupa Romaniei, a doua intrecere ca valoare, urmeaza sa aiba un program de desfasurare, stiindu-se doar ca finala va avea loc pe 3 octombrie, in Moldova.
Baimarenii vor mai participa si la o alta competitie intercluburi, care nu are inca o denumire, unde vor fi opt echipe si o finala in septembrie, pe Arcul de Triumf.
Cea de-a patra competitie este una cat se poate de serioasa. Din 2015 s-a stabilit ca echipa campioana va reprezenta Romania in Challenge Cup, in locul selectionatei Lupii Bucuresti. CSM Stiinta a scapat de grupa preliminara, acolo unde vor evolua Mogliano (Italia), Enisei (Rusia) si Universitatea Lisabona (Portugalia). Castigatoarea acestei grupe va intalni pe CSM Stiintra in 18 aprilie (acasa) si in 2 mai (in deplasare).

Cu certitudine vor pleca doi jucatori de la gruparea noastra: Csaba Gal (care se intoarce acasa, la Cluj) si Daniel Brooks (i-a expirat contractul in decembrie si partile au decis sa nu mai faca o noua intelegere). Conducerea clubului a promis nume noi, dar nu inainte de 19 ianuarie 2015, data la care va avea loc reunirea echipei.
S-a deschis si magazinului on-line, la adresa: www.magazin.rugbybaiamare.ro.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2