Rus solicita un plan de dezvoltare pentru TAROM

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a cerut marti un plan de dezvoltare a companiei TAROM in functie de directiile strategice ale infrastructurii aeriene si in conformitate cu Master Planul de Transport, se arata intr-un comunicat al Ministerului Transporturilor remis, marti, AGERPRES.

Totodata, in cadrul intalnirii de marti de la sediul Ministerului Transporturilor intre Ioan Rus, conducerea TAROM si organizatiile sindicale din companie, ministrul de resort a anuntat ca va trimite Corpul de Control pentru a vedea daca exista probleme de management la nivelul operatorului aerian.

Pe de alta parte, pilotii s-au angajat sa asigure cursele urmatoare pentru ca pasagerii sa nu fie pusi in situatii neplacute.

In plus, partile implicate au convenit sa se formeze o echipa de lucru in vederea deblocarii situatiei ce a dus la intarzierea sau anularea mai multor zboruri ale companiei in ultimele doua zile iar solutiile gasite vor fi prezentate luni, 22 septembrie.

Echipa va fi alcatuita din doi reprezentanti ai Ministerului Transporturilor, doi reprezentanti ai sindicatelor si doi membri ai administratiei companiei TAROM .

“Trebuie sa se gaseasca solutii in interiorul legii si in conformitate cu bugetul companiei. Luni vom avea o noua discutie pentru a analiza solutiile identificate de grupul de lucru. Va invit la rationalitate pe toti pentru a lua impreuna masurile corecte pentru redresarea companiei. Va indemn sa fiti de 100 de ori mai rationali si de 1.000 de ori mai putin patimasi”, a afirmat Ioan Rus.

Greva spontana a pilotilor de la TAROM s-a declansat duminica, zi in care au fost inregistrate 12 curse intarziate si doua zboruri anulate. De asemenea, in cursul zilei de luni, sapte zboruri ale companiei au fost anulate.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. dilau

    mai rusule, de ce dracu sa trimiti corpul de control la tarom?. cind psd-ul a preluat guvernarea sigur a facut “schimbarile necesare” si mult mai sigur exista un plan de “dezvoltare si investitii” pentru tarom. sa nu cumva sa-ti treaca prin cap sa numeri citi romani “prefera si din ce cauza” taromul ca iar te trimit astia cu primul avion la cluj.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *