Rusia: 23 de raniti dupa aterizarea de urgenta a unui avion de pasageri langa Moscova

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

23 de persoane au fost ranite joi dupa ce un avion de pasageri rus transportand peste 230 de persoane a efectuat o aterizare de urgenta langa Moscova din cauza unor pasari aspirate in motoarele sale, a anuntat agentia rusa de presa Interfax, preluata de DPA si titrate de Agerpres.

Majoritatea celor 23 de persoane ranite, printre care mai multi copii, au suferit taieturi si vanatai, in timp ce una a fost serios ranita, potrivit agentie ruse.

Avionul, operat de compania rusa Ural Airlines, a intrat in coliziune cu un stol de pescarusi la scurt timp dupa decolare de pe Aeroportul International Jukovski de langa Moscova, obligand pilotii sa aterizeze cu motoarele oprite si rotile inca retrase.

Imaginile si inregistrarile video arata Airbusul 321 dupa aterizare intr-un camp de porumb la aproximativ 1 km distanta de aeroport. Pasagerii au fost evacuati din aeronava si au iesit apoi din campul de porumb pe jos.

Zborul Ural Airlines, cu 234 de persoane la bord, efectua legatura intre Moscova si Simferopol in Crimeea, aminteste France Presse.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2