Rusia a inceput sa vanda limuzine similare cu cele utilizate de Vladimir Putin

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Rusia a inaugurat vineri o reprezentanta auto care va vinde limuzine de lux marca Aurus, un tip de automobil utilizat si de presedintele Vladimir Putin, transmite Reuters, informeaza AGERPRES.

Aceste limuzine sunt destinate sa fie mosternitoarele celebrelor sedanuri ZIL, care timp de decenii au transportat liderii sovietici.

La un pret de pornire de 18 milioane ruble (274.000 de dolari) in configuratia de baza, limuzina Aurus este destinata clientilor din Africa de Nord si Orientul Mijlociu, precum si cumparatorilor din Europa si China.

“Ne asteptam ca o reprezentanta similara sa fie deschisa in China in 2020-2021” a declarant ministrul rus al Industriei si Comertului, Denis Manturov.

Statul rus a investit peste 12,4 miliarde ruble (189 milioane dolari) in proiectul limuzinei Aurus incepand din 2013. Vehiculele sunt produse de un institut de cercetare rusesc cunoscut sub acronimul NAMI, in parteneriat cu producatorul rus de automobile Sollers.

La ceremonia de inaugurare a showroom-ului a fost prezentat modelul sedan Aurus Senat.

“Varianta minivan si SUV-ul Komendant sunt in faza de testare. Sper ca ultimul sa fie dezvaluit in 2020 la Salonul auto international de la Moscova” a spus Manturov.

O versiune hibrid si una complet electrica a limuzinei Aurus ar urma sa fie gata in 2024-2025.

Directorul general de la Aurus, Adil Shirinov, a spus ca potentialii clienti ai limuzinei nu sunt doar oficialii guvernamentali ci si oamenii de afaceri.

“Credem ca clientela va fi destul de extinsa”, a apreciat Adil Shirinov.

Potrivit acestuia, Aurus a inceput sa preia comenzi, dar nu are programate vanzari cu amanuntul in cursul acestui an.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *