Rusia a informat companiile aeriene ca s-ar putea sa suspende cursele charter catre Turcia

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Rusia ar putea suspenda cursele charter catre Turcia din cauza ”situatiei politice dificile” din tara respectiva, potrivit unei informari adresate de Agentia federala rusa de transport aerian catre companiile aeriene, transmite Reuters, referindu-se la o sursa din cadrul uneia dintre companii, informeaza AGERPRES.

Relatiile dintre Moscova si Ankara au devenit tensionate in ultimele zile, dupa ce Turcia a cerut demisia presedintelui sirian Bashar Al-Assad, un aliat puternic al Rusiei.

Contactata de Reuters, Agentia de transport aerian a refuzat sa faca vreun comentariu pe aceasta tema.

Daca Moscova merge inainte cu actiunea sa de suspendare, aceasta ar putea afecta grav turismul — deja greu incercat — din Turcia, care se bazeaza foarte mult pe turistii din Rusia.

Cotidianul rus Kommersant a relatat ca, potrivit unor date preliminare, agentiile ruse de turism au vandut deja pana la 400.000 de pachete turistice in Turcia. Se astepta ca, in total, circa trei milioane de turisti rusi sa viziteze Turcia in acest an.

Pentru Rusia, Turcia este un important cumparator agricol si informatiile potrivit carora Moscova intentioneaza sa interzica cursele charter survine cu cateva saptamani inainte ca Moscova si Ankara sa discute motivele pentru care Turcia a suspendat achizitiile de grau, porumb si ulei de floarea soarelui din Rusia impunand tarife mari la import de la jumatatea lunii martie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2