Rusia: Cod vestimentar pentru jurnalisti – fara decolteuri adanci, fuste mini si pantaloni scurti

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ziare-presaDuma de Stat a Rusiei intentioneaza sa impuna un cod vestimentar tuturor ziaristilor acreditati in Camera inferioara, potrivit mass-media moscovite citata de Agerpres.

Incepand cu sesiunea de toamna, Duma are de gand nu doar sa schimbe regulile de acreditare si legitimatiile, dar si sa impuna un cod vestimentar reprezentantilor mass-media, au indicat surse parlamentare pentru cotidianul Izvestia.

Astfel, nu vor avea acces la lucrarile Dumei jurnalistii in „pantaloni scurti, blugi rupti, fuste prea scurte sau decolteuri adanci”.

In acelasi timp, o sursa parlamentara din Duma a indicat pentru TASS ca nu este vorba de intentia parlamentarilor de ‘a introduce pe neasteptate un cod vestimentar’. „Nu este vorba ca se produce o inasprire a regulilor, ci de faptul ca noile reguli vor cuprinde si aceste norme, pentru acele cazuri extrem de rare in care apar incalcari de cod vestimentar”, a declarat, sub rezerva anonimatului, un parlamentar rus agentiei de presa mentionate.

In baza noilor norme, Serviciul de Protectie si Paza va permite sau nu accesul reprezentantilor mass-media in incinta Dumei.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2