RUSINE! Chereches confisca in mod propagandistic o calamitate

Acum cateva saptamani, ZiarMM scria despre ineficienta apararii civile din Baia Mare, mentionand ca sistemul de alarmare tot nu functioneaza in integralitate, iar adaposturile de urgenta nu exista. Mai mult, in articol se cerea in mod imparativ primarului sa ia masuri pentru inventarierea si rezolvarea constructiilor ilegale, a sarpantelor si acoperisurilor realizate fara autorizatie.

Furtuna de duminica a demonstrat incapacitatea administrativa a celor care cheltuie bani pe petreceri si paranghelii, dar nu sunt interesati de legalitate si soarta cetatenilor. Organizarea unor conferinte de presa, sedinte de indata ale Consiliului Local si alte manifestari propagandistice, nu fac decat sa intareasca o realitate trista. Baimarenii tolereaza o manipulare politicianista de natura a alimenta cultul personalitatii unui edil risipitor si fanafaron.

Zecile de masini distruse, geamuri sparte si alte pagube produse de intemperii vor fi susportate de cetateni din buzunarele lor, asigurarea obligatorie a locuintelor fiind o frectie la un picior de lemn, o imensa minciuna a guvernarilor incompetente.

Pana ce baimarenii vor intelege ca trebuie sa reactioneze, nu doar „feisbucarind” si povestind prin cafenele, il somam pe primarul festivist sa dispuna stingerea lampilor de la iluminatul stradal, factura fiind suportata din buzunarul comunitatii. La aceasta ora (09.30, dimineata) inca mai ard zeci de becuri, concurand lumina soarelui, asta dupa ce inainate de ora 7, pe ploaie, obrecaiam pe intuneric sa iesim din cartiere, iluminatul public fiind deja oprit!

Mihai POPA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1