S-a aprobat: Cand va avea loc Sarbatoarea Castanelor 2018 si pe ce bani

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Consilierii locali baimareni au aprobat luni, 16 iulie, in cadrul unei sedinte ordinare, un proiect de hotarare privind organizarea de catre Municipiul Baia Mare a evenimentului cultural cu titlul “Castane 2018”, in perioada 17 septembrie – 07 octombrie.

De la bugetul local s-au aprobat 2.300.000 lei pentru organizarea evenimentului.

“Cu ducerea la indeplinire a prevederilor prezentei hotarari se incredinteaza Directia Comunicare, Cultura, Sport, Tineret si Directia Economica”, se mai arata in proiectul de hotarare.

Vlad HERMAN

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Zoli

    Nu stiu cum de nu se invata unii,sau e vorba de spalarea banilor?! Pai cum poti sa bagi 500.000 Eu in ceva care e pe butuci??! Pe scurt: avem o tiganiada an-de-an unde predomina aceiasi comercianti in marea majoritatea tigani,avem aceleasi produse neinteresante in fiecare an,vizitatorii s-au imputinat datorita scarbei de a se freca non-stop de nespalatii si incultii judetului,dar…avem bani cu duiumul dati de-a moaca pentru un circ din care baimarenii sigur nu vor castiga nimic! Aaa,ca ”cel mai iubit baimarean” va aparea pe scena ca salvator al orasului…ramane dupa gustul sau scarba fiecaruia! P.S.: Inca asteptam parcul industrial,strandul municipal si reabilitarea acelor nspe-mii de obiective promise de primar! Poate ca cu acesti 500.000 Eu s-ar fi putut construi ceva de pe lista lucrurilor importante pentru oras!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *