S-a aprobat prelungirea contractelor de închiriere pentru locuinţele sociale situate pe str. Grănicerilor nr. 116 din Baia Mare

home camp2
home camp2
home camp2

În ședința ordinară din 24 august, Consiliul Local Baia Mare a aprobat prelungirea contractelor de închiriere pentru locuinţele sociale situate pe str. Grănicerilor nr. 116, aflate în proprietatea şi administrarea Direcției de Asistență Socială.

”Se aprobă prelungirea contractelor de închiriere pe o perioadă de 6 luni calendaristice, începând cu data de 01.10.2020 până la data de 31.03.2021, pentru locuinţele sociale din blocul situat pe: str. Grănicerilor nr. 116 cu 96 apartamente,

Contractele se vor încheia numai pentru chiriaşii care sunt la zi cu plata chiriei şi a taxelor comunale”, precizează proiectul de hotărâre adoptat.

Totodată, chiriaşii care înregistrează restanţe la plata chiriei şi a taxelor comunale vor fi acţionaţi în judecată prin grija Serviciului Juridic Resurse Umane din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială, în vederea recuperării debitelor şi a evacuării acestora din locuinţe, conform proiectului.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *