S-a deschis anul universitar și la Facultatea de Litere Baia Mare (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Joi, 1 octombrie, în Aula Magna a Centrului Universitar Nord Baia Mare, în condiții de pandemie, a avut loc deschiderea noului an universitar și la Facultatea de Litere, specializările Filosofie şi Ştiinţele Comunicării, precum şi Masterat Drepturile Omului.

O parte din profesorii de la Litere au stat de vorbă cu studenții din primul an pentru a le transmite câteva informații de natură teoretică, cât și tehnică, despre cele ce urmează în noul an universitar.

”Bine ați venit la această începere pentru un alt drum! Este un moment special pentru fiecare, atât pentru profesori, cât și pentru dumneavoastră, chiar dacă sunt niște condiții mai speciale, acest invizibil dușman al planetei, ne face să ne schimbăm radical viața. Este pentru prima dată în viața noastră în care trecem prin astfel de momente, dar sigur că lucrurile se vor schimba.

Vă spun că ați ales drumul foarte luminos a ceea ce înseamnă cunoaștere, cunoaștere care vă dă posibilitatea să vă dezvoltați mai târziu în societate”, a punctat prof. univ. dr. Petru Dunca.

”Mă bucur că ați ales acest spațiu al comunicării și că vreți să fiți comunicatori. Pentru comunicare este nevoie și de un talent înnăscut, dar este nevoie și de multă lectură, s-a scris enorm în lume în câteva zeci de ani, și în România s-au tradus foarte multe lucrări.

Invitația mea este să nu vă gândiți că o să faceți PR (relații publice – n. red.) așa cum vedeți în filme, nu. Este un lucru foarte tehnic, cu foarte multă informație, sigur cu imaginație, cu creativitate. Stimați studenți, eu vă doresc succes”, au fost câteva din cuvintele conf. univ. dr. Daniela Dunca, adresate studenților de la Științele Comunicării.

Vlad HERMAN

Foto: Ciprian DRAGOȘ

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2