septembrie 22, 2019

S-a deschis ProTehnica, singurul targ tehnic din Maramures (FOTO)

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

La Centrul de Instruire si Marketing al Camerei de Comert si Industrie Maramures s-a deschis joi a doua editie a singurul targ tehnic organizat in judetul nostru –Protehnica. Manifestarea stiintifica si expozitionala dedicata tehnologiilor si echipamentelor industriale este organizata de Camera de Comert si Industrie Maramures in parteneriat cu Consiliul Judetean Maramures, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ”Gheorghe Pop de Basesti”, Ordinul Arhitectilor Filiala Nord Vest si Societatea Inventatorilor din Romania. Partenerul principal al editiei din acest an este Nova Power&Gas, furnizor de curent si gaz din Cluj-Napoca.

Timp de doua zile, maramuresenii vor gasi la ProTehnica cele mai atractive oferte de servicii in domeniul energiilor regenerabile si alternative, de la panouri solare, pompe de caldura pana la tehnologii si servicii de gestionare a energiei, vor putea afla ultimele noutati legislative despre prevenirea incendiilor si vor cunoaste cele mai noi inventii, expuse si prezentate la standurile expozitionale ale SIR, CUN Baia Mare si la standul Colegiului Tehnic ”George Baritiu” Baia Mare.

Presedintele Camerei de Comert si Industrie Maramures, Florentin Nicolae Tus, a deschis azi cea de-a doua editie a manifestarii Protehnica, aratand ca este singurul targ din Nord-Vestul tarii care reuneste mai multe saloane dedicate domeniul tehnic – Salonul Prevent, Salonul Energiilor Regenerabile si Alternative si Salonul Inventatorilor Maramureseni.Tot in cadrul deschiderii oficiale a evenimentului, presedintele CCI Maramures, Florentin Nicolae Tus, a oferit presedintelui Societatii Inventatorilor din Romania, Constantin Marin Antohi, o diploma de excelenta pentru implicarea si sustinerea remarcabila a Salonului Inventatorilor Maramureseni si promovarea inventiilor romanesti la nivel national si international.

Zeci de persoane au participat in prima zi a targului si la seminariile Protehnica. Reprezentantii ISU Maramures au prezentat teme de interes despre autorizatii si masuri de securitate la incendiu. Ordinul Arhitectilor Filiala Nord-Vest a prezentat reglementari si proiecte tip pentru mediul rural maramuresean, iar partenerul principal al evenimentului Nova Power&Gas a promovat solutii de reducere a costurilor cu energia electrica si factori de succes in implementarea Strategiei de Oras Inteligent. Seminarii vor avea loc si in a doua zi a targului astfel ca maine, de la ora 11:00, Eaton Romania va prezenta solutii superioare standardelor pentru protectia persoanelor si a bunurilor.

Targul tehnic ProTehnica mai poate fi vizitat vineri, 24 mai, intre orele 11:00 – 17:00, la Centrul de Instruire si Marketing al Camerei de Comert si Industrie Maramures. Sunt asteptati sa viziteze acest targ toti maramuresenii interesati de domeniul tehnic.

Camera de Comert si Industrie Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *