S-a deschis sezonul de pescuit sportiv 2020

Clubul Sportiv de Pescuit ”Rivulus Dominarum” anunță deschiderea sezonului de pescuit sportiv.

”Salutare tuturor, a fost un weekend cu de toate. Exceptand cele 4 anotimpuri care s-au derulat pe parcursul a 48 de ore am avut parte de o experienta pescareasca minunata cu ocazia deschiderii sezonului de pescuit sportiv 2020.

Dupa tragerea la sorti a standurilor din mica urna sa desfasurat o intrecere amicala care a desemnat echipa anului, nu se putea o intalnire de asa nivel fara un guyas preparat pe malul lacului si apoi capturi… capturi… capturi. VIB-urile au fost la mare cautare in randul crapilor si amurilor aducand la mal cantitati dar si calitate in ceea ce priveste talia capturilor.

De asemenea pestii au facut cunostinta cu noile popup-uri Dominarum care speram sa nu lipseasca din trusa pescarilor. CSP Rivulus Dominarum ureaza Fir Intins membrilor care nu au ajuns la deschidea sezonului din motive obiective si felicitari colegilor prezenti pentru conduita si felul in care inteleg implicarea in dezvoltarea si promovarea pescuitului C&R”, se arată într-o postare pe pagina clubului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1