S-a inventat cafeaua TRANSPARENTA

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Daca va doreati sa savurati o cafea, fara a avea problema petelor lasate de aceasta pe dinti, visul vi s-a indeplinit. De acum, puteti cumpara cafea transparenta precum apa, iar petele dentare lasate de cafea vor fi de domeniul trecutului.

Inventata de genialii frati David si Adam Nagy, proprietarii cafelei transparente CLR CCF , produsul a fost lansat de curand.

”Suntem bautori inraiti de cafea si, la fel ca multi alti oameni, bineinteles ca ne-am confruntat cu petele dentare. Nu era nimic pe piata care sa satisfaca nevoia noastra, asa ca ne-am creat propria reteta.”  a explicat unul dintre cei doi frati Nagy conceptul ce a stat in spatele cafelei transparente, relateaza exquis.

Chiar daca acest produs similar cafelei este transparent, are un gust puternic si poate fi servit atat rece cat si cald sau se poate amesteca chiar si in cocktail-uri.

In momentul de fata fratii Nagy sunt convinsi de succesul cafelei incolore si ne asigura ca folosesc boabe de cafea proaspata arabica prajita si nu contine conservanti, indulcitori si stabilizatori.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2