S-a lansat proiectul „Cizmulițele lui Moș Crăciun”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Asociația Asco Forall lansează proiectul „Cizmulițele lui Moș Crăciun”, prin care copii beneficiari ai asociației, din comuna Șișești, jud. Maramureș, vor primi de Crăciun cadouri conținând produse alimentare, dulciuri și produse igienico-sanitare. Acest proiect este finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

Se apropie perioada Sărbătorilor, o perioadă grea pentru unii -mai ales pentru copii- pentru că știm cu toții că sunt mulți copii pentru care, a primi un cadou de Crăciun e doar o poveste, deoarece ei abia au ce manca de pe o zi pe alta. Pentru câtiva dintre aceștia am dori ca viața să poată fi privită cu încredere și speranță.

Vom face pachete-cadou și vom porni alături de voluntarii noștrii spre zonele unde sunt casele acestor copii, uitate de mulți dintre noi, în care sălășluiesc suflete curate, modeste, frumoase….

Beneficiarii proiectului vor fi copii din Comuna Șișesti, beneficiari ai asociației noastre, care fac parte din categorii vulnerabile, pe care îi vizităm periodic fie cu rechizite, alimente, haine sau alte bunuri.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/ de inițiativă.

„Este o bucurie pentru mine și Asociația ASCO Forall să oferim an de an acestor copii bucurie, fericire și zâmbete pe fața și în perioada Sărbătorilor de iarna. Anul acesta avem alături de noi în proiect programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow cărora dorim sa le mulțumim !”, ne spune Făt Florin Ioan, coordonatorul proiectului.

***

Contact:

Făt Florin Ioan– coordonator proiect

Număr de telefon 0756.155.310

Adresă de e-mail: ascoforall@gmail.com

Asociația Asco Forall:

Motoul Asociației Asco Forall este: ”Munca în folosul altora este ceea ce platești pentru locul tău pe pamânt” și asta reprezintă ceea ce ramane după noi și ce lăsăm ca moștenire.
Misiunea asociației este de a susține dezvoltarea comunității, educația, sănătatea, cultura, sportul, activitățile civice și de mediu, mediul de afaceri și initiative antreprenorială în mediul rural.

S-a început activitatea cu pași mărunți dar încrezatori, proiecte de suflet și idei marețe, învatând pe parcurs unii de la alții și ambiționându-se reciproc. Alături de o echipă de voluntari tineri sunt dornici de a pune ideile în practică pentru dezvoltarea și integrarea comunității.

S-au finalizat până acum proiecte prin care s-a dotat sala de sport din comuna Șișești cu echipamente, s-au organizat activități sportive, recreative și educaționale cu copii, s-au oferit cadouri de sărbători, copiilor din familii cu posiblități reduse din comuna Șișești, rechizite la început de an școlar, echipamente sportive pentru copii toate pentru a susține copiii și tinerii din Comuna Șișești. Prin acțiuni de recrutare voluntari, de cunoaștere mai bine a comunei, a oamenilor, a locurilor, a tradițiilor și partimoniului local iși doresc să asigure baza necesară punerii în aplicare a ideilor de viitor.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2