S-a reluat alimentarea cu gaze pentru baimarenii din blocul de pe Victor Babes, nr.43

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Urmare a articolului VOCEA BAIMAREANULUI – Un bloc din Baia Mare, fara gaz de duminica: “60 de familii traiesc ca in Evul Mediu”, publicat pe site-ul ziarmm.ro in data de 23 octombrie a.c., compania Delgaz Grid doreste sa faca urmatoarele precizari:

Dispeceratul Delgaz Grid a fost informat in dimineata zilei de 21 octombrie a.c., in legatura cu posibile scapari de gaz pe str. Victor Babes, nr.43, din municipiul Baia Mare.

Echipa de interventie care s-a deplasat de urgenta la fata locului a constatat, in urma operatiunilor specifice de verificare, scapari de gaze la instalatia de utilizare din scara blocului.

In consecinta, echipa companiei noastre a luat masurile specifice de siguranta pentru astfel de situatii, fiind intrerupta alimentarea gazelor naturale pe scara imobilului respectiv, aceasta masura fiind necesara pentru a preveni producerea unui eveniment cu urmari nedorite.

Precizam ca Delgaz Grid administreaza, exploateaza si intretine sistemul de distributie a gazelor naturale compus din conducte si bransamente stradale, echipamente de masurare si reglare a presiunii gazelor naturale.

Instalatiile de utilizare a gazelor naturale din interiorul imobilelor, apartin proprietarilor cladirilor, care au obligatia sa le intretina corespunzator pentru a fi indeplinite conditiile de siguranta.

Astfel, responsabilitatea intretinerii si remedierii  defectiunilor la instalatiilor interioare de utilizare a gazelor naturale, in conformitate cu normele in vigoare, revine proprietarilor. Proprietarii trebuie sa contacteze o firma autorizata de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei pentru remedierea instalatiei interioare de gaz, astfel incat Delgaz Grid sa poata relua alimentarea cu gaze naturale in conditii de siguranta pentru acestia.

Echipa prezenta pe teren a informat consumatorii cu privire la aceste reglementari iar lista societatilor autorizate de ANRE pentru astfel de lucrari a fost pusa la dispozitia consumatorilor.

In cursul diminetii de astazi, dupa ce defectiunea a fost remediata de catre o firma specializata, s-a reluat alimentarea cu gaze pentru consumatorii aflati la domiciliu.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2