S-au afisat rezultatele la concursul pentru posturile de director si director adjunct de scoala

PNL

foto-examenO parte dintre aspirantii pentru ocuparea functiei de director si director adjunct de scoala au aflat rezultatele de la examenele sustinute.

Candidatii care au sustinut luni, 17 octombrie si marti, 18 octombrie proba CV-ului si a interviului din cadrul concursului au aflat punctajul obtinut. Pana ieri, 23 dintre cei inscrisi au fost admisi la probele sustinute. Potrivit, desfasurarii concursului, probele sunt sustinute de fiecare candidat pana la data de 17 noiembrie si tot atunci se vor afisa rezultatele finale obtinute.

Pentru proba scrisa, profesorii au avut un test cu 60 de intrebari grila, media de promovare fiind 70 de puncte din punctajul maxim de 100 puncte, urmat de analiza CV-urilor si proba de interviu.

Dintre cei 233 de candidati din Maramures , doi dintre acestia nu s-au prezentat la prima proba si doar 34 au fost respinsi.

Lucrarile au fost corectate ieri, iar pentru aflarea rezultatelor, concurentii pentru  postul de director si director adjunct de scoala pot accesa site-ul Inspectoratului Scolar Judetean Maramures unde datele sunt actualizate in timp real.

Bianca V.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1