S.C. VITAL S.A. – “Apa pentru toti” – Ziua Portilor Deschise, 21 martie 2019

Reclame home 1
Reclame home 1

In fiecare an, pe 22 martie, tarile isi reunesc eforturile pentru a aminti oamenilor din lumea intreaga importanta si ponderea pe care o are apa in viata fiecaruia. In 1992, Conferinta Natiunilor Unite pentru Mediu si Dezvoltare (UNCED), care a avut loc la Rio de Janeiro, in Brazilia, a recomandat desemnarea unei zile internationale pentru a celebra apa. Adunarea Generala a Natiunilor Unite a desemnat ziua de 22 martie 1993 ca fiind prima Zi Mondiala a Apei, iar de atunci aceasta a fost sarbatorita anual. “Apa pentru toti” este mott-oul Zilei Mondiale a Apei 2019, conform O.N.U si UNESCO.

S.C. VITAL S.A. sarbatoreste aceasa zi prin organizarea de Porti Deschise pentru toti maramuresenii, la Statia de Epurare a Apelor Uzate din strada Iazului, nr. 2, municipiul Baia Mare.

Evenimentul are loc joi 21 martie 2019, intre orele 10.00 – 13.00 si are ca scop informarea maramuresenilor asupra procesului de tratare al apelor uzate, prelucrarea namolului, deshidratarea acestuia, dar si inlaturarea mirosului neplacut. Cu aceasta ocazie maramuresenii afla care sunt etapele procesului de tratare/epurare a apelor uzate, tehnologiile care au drept finalitate obtinerea unei calitati deosebite a apelor uzate, tratate si deversate in raul Sasar. Dorim ca evenimentul sa nu fie doar o lectie pentru un mediu mai curat, ci si un indemn la o mai buna utilizare si gospodarire a apei.

Va asteptam !

SC VITAL SA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole