S-a finalizat procedura de predare – primire a Castelului Pocol

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

gabriel zetea_marinel rob_doru dacusProcedura de predare – primire a documentatiilor privind transferul unor bunuri imobile din domeniul public al Judetului Maramures in domeniul public al Municipiului Baia Mare, printre care si Castelul Pocol, a fost finalizata vineri 8, iulie, cand a fost semnat protocolul de predare-primire de catre presedintele Consiliului Judetean, Gabriel Zetea si  Marinel Rob, primar interimar al municipiului Baia Mare, conform site-ului oficial al Consiliului Judetean Maramures. 

Marinel Rob a afirmat faptul ca intentiile municipalitatii baimarene in ceea ce priveste utilitatea Castelului Pocol, vizeaza atragerea de fonduri cu scopul reabilitarii obiectivului emblematic pentru Baia Mare si transformarea acestuia intr-un centru cultural integrat.

„Scopul ambelor institutii vizeaza interesele cetatenilor. Astfel, este necesar sa mentinem deschisa colaborarea interinstitutionala” a mai punctat  Rob Marinel, primarul interimar al municipiului Baia Mare.

„Am preluat cu totii in urma alegerilor locale noile mandate, cu o mare asteptare din partea cetatenilor, vizavi de rapiditatea solutionarii problemelor locale si judetene. Este obligatia noastra ca lucrurile sa se intample din ce in ce mai repede, in folosul cetatenilor. Multumesc echipei consiliului judetean si domnului vicepresedinte Ioan Doru Dancus, pentru ca in doar cateva zile au finalizat procedura de predare – primire a „Castelului Pocol”. Nu in ultimul rand, ii multumesc domnului Marinel Rob, pentru deschiderea de care da dovada in relatia cu Consiliul Judetean. Sprijinirea proiectului Baia Mare – Capitala Europeana a Culturii 2021 este obligatia tuturor si un potential castig pentru intreg judetul Maramures si, chiar, pentru intreaga zona de Nord – Vest a tarii. Predarea „Castelului Pocol” in proprietatea municipalitatii este un prim pas, urmand, sper, o colaborare mai buna cu comunitatea baimareana”, a precizat presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *