I s-a infundat! Chereches nu mai vede Baia Mare nici macar din duba

catalin-chereches-baia-mareDosarul lui Catalin Chereches, prin care acesta a cerut inlocuirea masurii arestarii preventive, a fost scos de pe rolul Tribunalului Maramures.  In urma unei sentinte a Curtii de Apel Cluj, pronuntata in urma cu cateva zile, dosarul a fost trimis la Tribunalul Cluj.

Sursele noastre spun ca acest lucru nu este in avantajul lui Catalin Chereches, magistratii clujeni nefiind mai ingaduitori cu inculpatii prinsi in flagrant si trimisi in judecata pentru luare de mita, asa cum este cazul lui Chereches. Astfel, sansele sale de a vedea din nou Baia Mare, chiar si din duba arestului, s-au redus substantial.

ZiarMM

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. traian

  Aşa păţeşte cine nu stă în banca lui şi se crede isteţ. Poţi face multe lucruri bune, dar dacă nu se poate vorbi de o conduită corectă, atunci culegi astfel de foloase.

  Reply
 2. George

  CC are Baia Mare in singe, in suflet, asa ca nu o sa duca dorul urbei pe care a incercat sa o manevreze (manipulare mi se pare urit).
  Ca urmare, o monografie sentimentala a orasului, editata in viitorul apropiat nu mi se pare neadecvata. Daca se va face o colecta publica pentru editare, voi contribui la lansarea cartii.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1