I.S.U Maramures: Sapte interventii in 24 de ore

Reclame home 1
Reclame home 1

In ultimele 24 de ore, pompierii maramureseni au intervenit in sapte situatii de urgenta.

Garda de Interventie Borsa, impreuna cu Sectia de Pompieri Viseu de Sus au lichidat un incendiu izbucnit in Borsa, la un depozit de materiale de constructii. Flacarile au mistuit circa 300 de metri patrati din acoperisul de lemn al depozitului si diverse materiale de constructii depozitate in pod.

Detasamentul de Pompieri Baia Mare impreuna cu pompierii voluntari din Seini au intervenit luni, in localitatea Cicarlau pentru a lichida un incendiu izbucnit la un mijloc de transport persoane. In urma incendiului au ars reziduri de ulei din toba de esapament.

Tot ieri, Garda de Interventie Borsa si Detasamentul de Pompieri Sighet au fost solicitati sa intervina pentru lichidarea a trei incendii izbucnite la cosuri de fum. In toate cele trei cazuri a ars doar funinginea din cosul de evacuare al fumului. Pompierii sigheteni au lichidat si un incendiu izbucnit la un container de gunoi. Au ars 250 kg de deseuri menajere.

Azi dimineata, la ora 05:58, pompierii Sectiei Viseu de Sus au fost solicitati sa intervina in Crasna Viseului , unde un adapost de animale a fost cuprins de flacari. Flacarile au distrus adapostul pe o suprafata de circa 30 de metri patrati.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole