“Sa dormi frumos”, un volum despre dragoste si umor cu frumosul nebun Mircea Grumaz

Reclame home 1
Reclame home 1

 

Traim intr-o lume in care agitatia, presiunea si goana pun stapanire de multe ori pe noi. Alergam, muncim si uneori trecem pe langa lucrurile mici care fac diferenta.

In toata nelinistea ce zace in jurul nostru, omul de presa Mircea Grumaz a facut ordine si scrie despre…dragoste. Un luptator cu suflet de copil si un nemuritor in amintiri, Grumaz lanseaza al treilea volum de poezii intitulat “Sa dormi frumos”.

“Cartea in sine este despre dragoste. Volumul cuprinde 102 poezii. Nu este dedicat cuiva anume. Nu am o muza, insa am multe persoane in viata mea care m-au inspirat. Oamenii isi cauta mereu sufletul pereche. Acest lucru este fabulos. Din fericire, eu l-am gasit”, a spus Mircea Grumaz.

Desi este un jurnalist care si-a dedicat intreaga cariera scriind despre sport si a fost nelipsit de la meciurile principalelor echipe din Maramures, Mircea Grumaz are un talent innascut in arta cuvintelor despre dragoste.

Prima lui carte a fost scrisa in anul 1997, iar a doua, “Aburi Grosi”, anul trecut, tot pe vremea asta.

“Prima carte a fost un moft. Vroiam sa ma bucur de o carte a mea. A continut 60 de pagini. Atat am putut eu atunci. Anul trecut, “Aburi Grosi” a fost prima mea carte de versuri. Distractia a inceput cand prietenii mei mi-au sugerat sa scriu o carte. A fost un capitol din viata mea”, a punctat jurnalistul.

Lansarea volumului de poezii “Sa dormi frumos” are loc joi, la Biblioteca Judeteana Petre Dulfu din Baia Mare, incepand cu ora 17:30 iar doritorii pot achizitiona cartea la pretul de 25 lei.

“O sa vorbesc despre dragoste. Niciodata sa nu-ti doresti putin. Oamenii se schimba, dar fara umor, dragostea n-ar fi”, a mai spus baimareanul.

Bianca VLASAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2