Săbișa: Bărbat încătușat după nu a oprit la semnalele polițiștilor. Ce au descoperit oamenii legii

Miercuri, 17 iunie, poliţiştii din Seini, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare, au observat un autoturism care circula pe strada Valea Rodinii, din localitatea Săbișa, care nu avea montată plăcuța cu numărul de înmatriculare în partea din spate.

Poliţiştii au procedat la oprirea regulamentară a autoturismului, folosind semnalele acustice și luminoase regulamentare, însă conducătorul auto a mărit viteza de deplasare. La aproximativ un kilometru distanţă, autoturismul a fost oprit, iar poliţiştii au imobilizat prin încătuşare bărbatul de 62 de ani aflat la volan.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, dar acesta a refuzat, motiv pentru care a fost condus la Centrul Medical de Permanență Seini, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge, conform IPJ.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul pe care acesta l-a condus este neînmatriculat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehiul fără a poseda permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat, și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1