Saci de plastic cu inscripția “pericol biologic”, aruncați pe malul râului Vișeu

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Joi, 31 decembrie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sprijiniți de cei din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Leordina și criminaliști din cadrul Poliției municipiului Sighet Marmației, s-au deplasat pe raza localității Petrova unde, pe digul râului Vișeu, a fost depistată o autoutilitară care transporta mai mulți saci de plastic cu inscripția “pericol biologic”.

”A fost identificat șoferul, un bărbat din comuna Bârsana, angajat al unei societăți comerciale. Primele verificări au relevat că sacii respectivi au fost încărcați de la o rampă neautorizată. Deplasați la rampa respectivă, polițiștii au găsit mai multe deșeuri menajere amestecate cu deșeuri periculoase, care provin dintr-o unitate spitalicească.

La fața locului au fost prezenți și reprezentanți ai Gărzii de Mediu Maramureș. În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea măsurilor obligatorii in vederea desfășurării activităților de colectare, tratare, transport, verificare și eliminare a deșeurilor periculoase, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a spus Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *