“Sacosa cu sapun”, motiv de meditatie profunda pentru filosoful Catalin Chereches (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Tot mai pilduitoare si pline de invataturi profunde sunt vorbele primarului Catalin Chereches, toti aceia care au onoarea de a-i fi contemporani hranindu-se cu fiecare cuvant venit din partea edilului baimarean. Fara a rata vreo ocazie de a-si expune public propria conceptie despre lume si viata, Chereches denota un impresionant simt al realitatii, punandu-si rara amprenta asupra oricarui eveniment la care participa.

Asa s-a intamplat si la recenta manifestare culturala oranizata in memoria lui Vasile Lucaciu, a carui lucrare filosofica in trei volume a fost tiparita cu ocazia marcarii Anului Centenar. Prezent la lansarea cartii, Catalin Chereches a intrat repede in spiritul momentului, tinand un memorabil discurs, in care a facut uitate “Institutiunile filosofice” ale ilustrului om politic, primarul criticand administratia centrala.

Foarte spiritual, edilul baimarean i-a catalogat pe reprezentantii Ministerului Culturii drept “trogloditi”, omitand sa precizeze faptul ca evenimentul la care a participat a fost finantat tocmai de respectivul minister. La final, Chereches nu si-a dezamagit fanii, dovedind o veritabila mostra a vastei sale spiritualitati, prin oferirea “unei sacose cu sapun” drept cadou pentru conducerea Ministerului Culturii.

Episodul a ramas mult timp viu in constiinta auditoriului, o parte intrebandu-se daca in sacosa cu sapun se afla si o funie, altii intelegand ca primarul a avut in vedere motivul sapunului scapat in baie, fapt care ar duce la o mai profunda aplecare a oficialilor Ministerului catre problemele cu care se confrunta. Pentru ambiguitatea sa exemplara, Chereches a fost frenetic aplaudat, fiind evident faptul ca doar un astfel de moment ocrotit de propria sa genialitate putea desavarsi evenimentul la care a participat.

Ciprian DRAGOS

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2