Saftoiu: Conducerea PNL se va reuni pana la sfarsitul acestei saptamani

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

discutie copyConducerea PNL se va reuni pana la sfarsitul acestei saptamani pentru a decide varianta de urmat dupa demisia lui Vasile Blaga din functia de copresedinte al liberalilor si de coordonator al campaniei pentru alegerile parlamentare, potrivit purtatorului de cuvant al partidului, Adriana Saftoiu, informeaza AGERPRES.

Ea a precizat ca nu va avea loc o reuniune a conducerii vechiului PDL inainte de reuniunea Biroului Politic National, care se va desfasura cel mai probabil sambata.

Saftoiu a aratat ca, in functie de decizia din conducerea noului PNL, fostii democrat-liberali vor stabili daca nominalizeaza o persoana pentru preluarea copresedintiei liberalilor in locul lui Vasile Blaga.

Potrivit unor surse liberale, Gheorghe Falca si Catalin Predoiu sunt variante pentru functia de copresedinte al PNL.

Miercuri, Vasile Blaga a demisionat din functia de copresedinte al Partidului National Liberal si de coordonator al campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, dupa ce procurorii DNA au dispus urmarirea penala a sa pentru trafic de influenta, pentru fapte care ar fi fost savarsite in perioada in care era secretar general al unui partid aflat la guvernare. 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1