Salaj: Persoane atacate de mistret, vaccinate antirabic. Animalul a avut un comportament “destul de ciudat”

Reclame home 1
Reclame home 1


Cele doua persoane atacate de un porc mistret in orasul Simleu Silvaniei au primit vaccin antirabic, a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Zalau, Mariana Ortelecan.

Cel mai grav ranita a fost o femeie de 58 de ani, care a suferit muscaturi in zona coapsei membrului inferior stang, barbatul avand rani usoare. Initial ei au fost transportati la spitalul din localitate pentru investigatii, dupa care au fost transferati la SJU din Zalau pentru vaccinul antirabic.

Presedintele Asociatiei Judetene a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Salaj, Cristian Crisan, a declarat, pentru AGERPRES, ca mistretul a avut un comportament „destul de ciudat”, cel mai probabil fiind gonit in oras de caini.

„Cred ca mistretul se afla la marginea padurii de unde a fost fugarit catre oras de caini. Ajuns in oras, mistretul s-a speriat de oameni, ceea ce a determinat un comportament destul de ciudat. De obicei mistretii fug de oameni, nu ii ataca”, a spus Cristian Crisan.

Cele doua persoane au fost atacate, in cursul saptamanii, de un porc mistret pe o strada din Simleu Silvaniei

„Politia a fost sesizata prin apel la 112 ca doua persoane, un barbat si o femeie, au fost atacate de catre un porc mistret in orasul Simleu Silvaniei. La fata locului s-au deplasat reprezentanti ai politiei, pompierilor, ambulantei”, a declarat Maria Cristea.

Potrivit acesteia, porcul mistret nu mai reprezinta un pericol, el fiind gonit in padurea de langa localitate de catre vanatori.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole