Salajeni prinsi cu tigari de contrabanda in Maramures

tigari grupare0In data de 31 mai, politistii au surprins pe raza localitatii Farcasa un autoturism condus de un salajean, care transporta 1490 de pachete cu tigari de contrabanda. Autoturismul a fost indisponibilizat iar tigarile confiscate.

La ora 01.20, politistii care efectuau activitati de supraveghere a traficului rutier au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe DJ 108A, pe raza localitatii Farcasa. La volanul autoturismului, politistii au identificat un barbat de 32 de ani, domiciliat in localitatea Napradea, judetul Salaj, insotit de alti doi salajeni in varsta de 28 respectiv 30 de ani.

In urma controlului efectuat, politistii au gasit pe portiera din dreapta spate si in portbagajul autoturismului patru cutii impachetate in plastic de culoare neagra, ce contineau 1.490 de pachete cu tigari de contrabanda, de provenienta ucraineana.

Politistii au indisponibilizat autoturismul si au ridicat in vederea confiscarii intreaga cantitate de tigari, in valoare de 14. 900 de lei. De asemenea, a fost confiscata suma de 8.100 de lei, bani suspectati ca proveneau din activitatea infractionala.

Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de contrabanda.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1