Salariile din Inspectoratul Școlar Județean. Care este cel mai mic salariu

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ISJ Maramureș a publicat tabelul cu veniturile brute realizate de către personalul din aparatul propriu al ISJ Maramureș, conform articolului 33 din Legea 153 din 2017 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice. Un lucru este clar – nu vorbim de salarii mici.

În cazul Inspectorului școlar general, salariul de bază este de 9250 lei, gradație de merit 2313 lei, sporul de suprasolicitare neuropsihică este de 1129 lei, adăugăm 347 lei indemnizație hrană, astfel că total drepturi salariale înseamnă în acest caz 13.039 lei. În cazul adjuncților totalul drepturilor salariale este de 12.233 lei fiecare. Spunem doar că în cazul inspectorilor școlari general adjuncți salariul de bază este de 8660 lei. În cazul inspectorilor școlari cel mai mic venit este de 5494 lei, iar cel mai mare este de 11937 lei. Cel mai mic salariu de la ISJ Maramureș, conform tabelului publicat de institutia amintită, este de 4228 lei.

Cel mai mic spor de suprasolicitare neuropsihică însumează 463 lei.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. Alex

    ”spor de suprasolicitare neuropsihică” ce dragut. Pt noi restul contribuabililor de rand aia se numeste stres si il facem pe gratis. ce urmeaza? spor de poluare, spor de betoane gri, spor de spor, spor de sictireala. si ajungem la 15000 de lei.

    Reply
  2. Danut

    Acel spor de solicitare neuropsihica la doamna hendea era de inteles…era solicitată mereu…se vedea si din satelit

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole